Delodajalci / Novice / 20 Mar 2020

Delovanje Oddelka za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov v času posebnih okoliščin

Obveščamo vas, da Oddelek za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov v času posebnih okoliščin o pravicah odloča nemoteno, komunikacija, razen osebne (za stranke je sklad do nadaljnjega zaprt), poteka po ustaljenih komunikacijskih kanalih: preko pošte, elektronske pošte srsvzi-info@jps-rs.si in telefonskih številk 01/ 2309 480 in 01/ 2309 483.

SVZI.net

Nemoteno deluje tudi sistem za elektronsko poslovanje sklada – SVZI.net, do katerega dostopate na ustaljen način, s svojim digitalnim potrdilom, enako velja v primeru dela od doma.

Obrazci za določitev - spremembo pooblaščenca

Obrazce za določitev - spremembo pooblaščenca, kot predpogoj dostopanja do SVZI.net lahko posredujete po navadni pošti, izjemoma v času posebnih okoliščin pa tudi po elektronski pošti na srsvzi-info@jps-rs.si.

Roki

Roki za oddajo vlog in zahtevkov iz naslova vzpodbud za zaposlovanje invalidov ostajajo trenutno enaki, saj jih določajo veljavni predpisi in jih je z zagotovljenim delovanjem sredstev in načinov komunikacije države in sklada možno upoštevati. V primeru spremembe rokov na ravni države ali z odločitvijo resornega ministrstva boste o tem obveščeni na spletni strani sklada, objave sprememb na ravni države pa je možno spremljati tudi preko Uradnega lista, objave Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti na njihovi spletni strani.

Svetujemo dnevno spremljanje aktualnih novic na vseh naštetih oziroma relevantnih spletnih straneh.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani