Zaposleni / Delodajalci / Novice / 08 Jan 2021

Do novih znanj in kompetenc na delavnicah Kompetentne Slovenije

Udeleženci so lahko v decembru v sklopu Kompetentne Slovenije pridobili novo znanje in kompetence na kar nekaj brezplačnih delavnicah na temo dela na sebi in dobrega počutja.

Na delavnici Zastavimo si smele cilje v 2021 in za naprej je Natalie C. Postružnik uvodoma povedala, da so vsi udeleženci na predhodnih, uvodnih sestankih želeli neko spremembo, zato so se delavnice tudi udeležili. Ravno pot do novega cilja, pa je že sama sprememba. Največ udeležencev pod besedo cilj razume kot pot. Kakšne ovire pa udeleženci vidijo na tej poti, kakšna je želja po spremembi in koliko energije bomo morali vložiti v to, da pridemo do cilja? Na vsa ta vprašanja so udeleženci v skupinah in s predavateljico odgovorili v prvem delu delavnice. Delavnica se nadaljuje v januarju 2021.

Prav tako smo v decembru 2020 zaradi velikega zanimanja ponovili delavnico Facebook oglaševanje osnovno in napredno z Juretom Vebrom. Ponovno se je pokazalo, da so socialna omrežja najbolj učinkovit digitalni oglaševalski medij in FB z 1,3 milijarde uporabnikov eno najboljših marketinških orodij.

Ponovljena je bila tudi delavnica Očistite um negativnih misli in ohranite pozitivno miselno naravnanost z Tadejo in Bojanom Krajncem. Udeleženci so na delavnici spoznali kako na enostaven način »premakniti« svoj način razmišljanja in s tem svoje trenutno stanje. S preprostim orodjem, kjer se vprašamo, kaj je naš krog skrbi in kaj vaš krog vpliva. Za uspeh vsi potrebujemo spodbujajoča, pozitivna prepričanja. 12 ključev samodiscipline za rast osebnega napredka.

Na zadnji delavnici Učinkovito upravljanje s časom z dr. Sabino Đuvelek, so udeleženci spoznali upravljanje s seboj v času, ki je na voljo. Kam vlagamo svoj čas? Pri multitaskingu gre za zmožnost preklapljanja svoje pozornosti in kognicije v svojih zmožnosti. Učinkovito upravljanje s časom je ena ključnih veščin v 21. stoletju, saj je povečevanje osebne učinkovitosti bolj pomembno kot kadarkoli prej. S pomočjo orodja kot je Eisenhoverjeva matrika se določi za vsako opravilo dimenzija nujnosti in dimenzija pomembnosti.

V januarju 2021 bodo izvede delavnice na temo voditeljstva, gostili bomo odlične predavateljice/-e. Pridružite se nam! Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije najdete tukaj.

Program KOC sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani