Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 25 Sep 2020

Dr. Tim Elmore navdušil slušatelje na spletni delavnici »Generacijska raznolikost na delovnem mestu«

V sredo, 16. septembra 2020, smo preko spleta gostiti dr. Tima Elmorja, ki je več kot 100 slušateljem predal znanje o značilnostih različnih generacij na delovnem mestu in nasvete, kako jih čim bolj učinkovito voditi.

Dr. Tim Elmore je avtor, mednarodni govorec, trener poslovnih veščin in direktor neprofitne organizacije, ki je sodelovala z več kot 8.000 šolami, univerzami in podjetji v 68 državah po svetu z namenom boljšega povezovanja in usposabljanja prihajajočih generacij. Med njegove glave teme, ki jih predava, spada uvajanje t.i. milenijcev v delovno okolje, privabljanje in zadržanje prihajajočih generacijskih talentov v organizacijah in generacijsko raznovrstnost.

3 urno predavanje je spremljalo čez 100 udeležencev, ki so v klepetalnici lahko do neke mere tudi usmerjali tok predavanja, kar je njegovo znanje preneslo iz globalnega, na lokalni nivo. V času trajanja delavnice so se udeleženci seznanili z značilnostmi različnih generacij, načini komuniciranja med generacijami, o pomembnosti razvoja čustvene in družbene inteligence in o ključnih dejavnikih, ki jih vsak vodja mora upoštevati pri vodenju različnih ljudi iz različnih generacij.

Udeleženci so predavanje dobro sprejeli in sama tematika se jim je zdela zelo relevantna, kar je glede na hitro staranje prebivalstva v Sloveniji dober znak, da je pri tehnikah medgeneracijskega vodenja še prostor za izboljšave. Udeleženci so še posebej poudarili strokovnost predavatelja in jasnost, s katero je prenašal znanje, kar je zmanjšalo možne jezikovne ovire, ki bi drugače lahko nastale med samim usposabljanjem.

Člani ekipe Kompetenčnih centrov za razvoj kadrov 3.0 so z odzivom zelo zadovoljni in se bodo trudili organizirati še več podobnih srečanj, ki bodo naslavljaje izzive medgeneracijskega vodenja.

Za več informacij o prihajajočih dogodkih spremljajte našo spletno stran, kjer sproti posodabljamo prihajajoče delavnice oz. nas spremljajte na LinkedIn strani sklada, kjer tudi tedensko objavimo več novičk o preteklih in prihajajočih usposabljanjih.


Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enakem možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani