Novice / 03 May 2018

Govorica telesa in javno nastopanje – še ena nadvse uspešna delavnica Kompetentne Slovenije

EKOC 2.0 je v četrtek, 26. aprila 2018, v Centru za kulturo, šport in prireditve v Izoli organizirala vrhunsko delavnico z naslovom »Govorica telesa in javno nastopanje«, v izvedbi priznane strokovnjakinje javnega in poslovnega nastopanja Anje Križnik Tomažin. Tokrat smo delavnico izvedli v soorganizaciji z Občino Izola in Območno obrtno-podjetniško zbornico Izola.

Anja Križnik Tomažin je strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, certificirana executive in Jungian coach-inja, SDI mojstrica. Svoje znanje že deset let prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komunikacije ter osebne in poslovne rasti. V zadnjih petih letih svoje znanje ves čas dopolnjuje z mnogimi mednarodno priznanimi certifikati s področja njenega delovanja, trenutno pa študira Expressive art therapy and coaching action z dr. Avi Goren Barom.

Slušatelji so imeli na delavnici edinstveno priložnost spoznati teorijo javnega nastopanja in govorice telesa, izvedeti, kakšen je prepričljiv in suveren poslovni nastop, kaj je potrebno za jasno artikulacijo in interpretacijo, kako brati govorico telesa sogovornika, pravilno strukturirati besedilo in še mnogo več.

Na delavnici je bilo prisotnih 22 slušateljev iz celotne Slovenije, ki so izvedbo in vsebino ocenili kot odlično.

Navajamo nekaj odzivov:

»Interaktivnost, praktična izvedba, vsebina sama zleze pod kožo. Odlična predavateljica in tudi sodelavka Nina - kljub izzivom je bilo počutje udobno.«

»Zavzetost predavateljice, širok nabor obravnavanih tem, zelo uporabno za poslovni svet in osebni razvoj.«

»Anja Križnik Tomažin je res vrhunska in me je zelo navdušila. Moj vtis po delavnici je zelo dober in občutek imam, da je marsikaj mogoče. Dobila sem veliko pozitivne energije in samozavesti.«

»Sproščen pristop, individualno delo s posameznikom, praktični primeri.«

»Pristnost vseh sodelujočih. Hote ali nehote se vsi sprostijo.«

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.

Delavnice Kompetentna Slovenija sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani