Dijaki / Študenti / Novice / 22 Jul 2022

Imaš vprašanje glede Zoisove štipendije?

Sklad je na enem mestu zbral najpogostejša vprašanja in odgovore v zvezi s Zoisovo štipendijo. Ti so lahko v pomoč tudi tistim dijakom in študentom, ki bodo oddali vlogo za dodelitev Zoisove štipendije.

Vlogo na Javni razpis za dodelitev Zoisovih štipendij za šolsko oziroma študijsko leto 2022/2023 lahko dijaki oddajo do 9. 9. 2022, študenti pa do 10. 10. 2022. Odgovore na vprašanja o tem, katere pogoje mora vlagatelj izpolnjevati, da se lahko prijavi na razpis za dodelitev Zoisove štipendije, katere štipendije lahko poleg Zoisove štipendije štipendist še prejema in druga, najdete tukaj.

Če med odgovori ne najdete tega, kar vas zanima, so strokovni sodelavci sklada za vprašanja na voljo prek e-pošte zoisi@sklad-kadri.si ali po telefonu 01/ 43 45 897 v poslovnem času sklada. Bodo pa konec avgusta in v začetku septembra potekale tudi spletne delavnice, ki bodo morda v pomoč pri prijavi na razpis in pri odgovorih na dodatna vprašanja.

Spremljajte spletno stran sklada ali se prijavite na naše brezplačne tedenske e-novice, kjer vas bomo redno obveščali o vseh razpisih in ostalih novostih, ali na obvestila, kjer vas občasno obvestimo o dogodkih in drugih aktivnostih na določeno temo. Vabljeni, da nam sledite tudi na LinkedInu in Facebooku.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani