Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 04 May 2020

Kompetentna Slovenija vabi na nova e-usposabljanja

No voljo nove delavnice.

V sklopu projekta Kompetentna Slovenija ponovno pričenjamo z delavnicami, tokrat v elektronski obliki. Vabljeni!

Zaradi trenutnih razmer so bile delavnice v sklopu Kompetentne Slovenije začasno prekinjene. V tem času smo aktivno iskali rešitve, ki bi omogočale kakovostno izvedbo usposabljanj preko spleta. V mesecu maju bomo tako začeli s sklopom e-usposabljanj, kjer izvajalci uporabljajo različna orodja, ki ohranjajo elemente interaktivnosti klasičnih usposabljanj in hkrati odpirajo nove možnosti za učinkovit prenos znanja.

Delavnice načrtovane v mesecu maju 2020:

1. Kako voditi v težki situaciji (Lopis) - 19. in 21. 5. 2020

2. Prodaja na daljavo (Mercuri International) - 26. in 28. 5. 2020


Kaj so e-usposabljanja?

E-usposabljanja so učni dogodek, ki pod vodstvom trenerja potekajo na namenski spletni platformi. Izvajajo se v živo tako, da so hkrati povezani vsi udeleženci. To omogoča, da se ljudje, ki se sicer fizično nahajajo na različnih lokacijah, učijo skupaj, brez dodatnega vpliva na stroške. V sklopu e-usposabljanj udeleženci ne bodo samo slušatelji, ampak jih bodo trenerji vključili v različne aktivnosti, tako kot na klasičnem usposabljanju.

Posamezna e-usposabljanja bodo razporejena na več dni v tednu in bodo dnevno trajala predvidoma do 2 uri. To bo omogočalo lažjo časovno organizacijo udeležencev. Število udeležencev bo manjše kot na običajni delavnici Kompetentne Slovenije in se bo gibalo med 10 in 15 udeležencev na posamezno delavnico.


Delavnice so za udeležence brezplačne. Zaradi omejenega števila mest se lahko prijavi le ena oseba iz posameznega podjetja.

Vabila na usposabljanja bodo poslana po e-pošti praviloma teden dni pred samo izvedbo usposabljanj, zato vas vabimo, da se prijavite na prejemanje obvestil.

Več informacij o Kompetentni Sloveniji najdete tukaj.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.



Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani