Zaposleni / Delodajalci / Novice / 26 Sep 2019

Na Jesenicah uspešno izvedena delavnica na temo prodajne komunikacije

V okviru Kompetentne Slovenije in v sodelovanju z Ljudsko univerzo Jesenice, je sklad v torek, 24. septembra 2019, na Jesenicah izvedel delavnico o prodajni komunikaciji, ki je naslovila nekatere izzive prodajnikov v slovenskih podjetjih.

Pri poslovni komunikaciji je pomembna učinkovita predpriprava, ki lahko skrajša trajanje sestankov in zmanjša tveganje nesporazuma pri obstoječih in potencialnih poslovnih partnerjih. Udeležencem je predaval Veljko Gobec, uveljavljen trener poslovnih veščin s podjetja Mercuri International d.o.o.

Na delavnici so udeleženci nadgradili razumevanje, zakaj in kako se je v prodaji spremenil način priprave na prodajni obisk, kako se učinkovito in pravilno pripraviti na prodajni obisk in razvili sposobnosti vzpostavitve kontakta s kupcem. Udeleženci so delavnico dobro sprejeli, še posebej pa so izpostavili kakovostno vsebino, prepleteno s praktičnim delom na lastnih primerih, ter strokovnost in izkušnje predavatelja.


Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete
tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.

Delavnice Kompetentna Slovenija v okviru prorgama Kompetenčni centri za razvoj kadrov sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani