Zaposleni / Delodajalci / Novice / 18 Mar 2019

Na ogled sta dva nova webinarja o starejših zaposlenih in kompetenčnih centrih

V četrtek, 14. marca 2019, je potekal prvi on-line karierni sejem, kjer je virtualnim obiskovalcem svoje programe in dejavnosti predstavil tudi sklad. Predvajana sta bila tudi dva zanimiva webinarja, ki si ju lahko ponovno ogledate tudi na naši spletni strani.

Programi za razvoj kadrov so namenjeni tako podjetjem, ki lahko pridobijo sredstva za izvajanje usposabljanj zaposlenih, kot tudi posameznikom, ki se želijo dodatno usposabljati in krepiti svoje kompetence. Na sejmu sta se aktivno predstavila dva razvojna programa, in sicer Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI) in Kompetenčni centri za razvoj kadrov (KOC). Podrobneje sta svoje aktivnosti in možnosti pridobitev sredstev za usposabljanje predstavila tudi v dveh webinarjih.

V prvem webinarju z naslovom Starejši zaposleni: priložnosti in izzivi se lahko podučite o demografskih trendih, o tem, kaj program nudi podjetjem in kako izkoristiti sredstva, ki so na voljo za aktivacijo starejših zaposlenih. Ob tem je predstavljen tudi katalog ukrepov, ki si ga podjetja lahko brezplačno prenesejo in jim lahko služi kot pomoč pri vpeljavi ukrepov za starejše zaposlene.


V drugem webinarju z naslovom Kompetenčni centri za razvoj kadrov pa boste izvedeli vse o programu KOC, kaj program nudi podjetjem, kakšna usposabljanja sofinancira ter tudi o možnostih usposabljanj za posameznike v okviru Kompetentne Slovenije. Na voljo so brezplačne delavnice s področja razvoja kadrov, ki jih po vsej Sloveniji izvajajo vrhunski strokovnjaki.

Vabljeni k ogledu!

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani