Zaposleni / Delodajalci / Novice / 14 Aug 2020

Najdite svojega partnerja! Kmalu bo objavljen novi razpis za pilotne projekte

Sklad v okviru projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – ASI napoveduje objavo drugega javnega razpisa »Pilotni projekti razvoja in uvedbe inovativnih rešitev za ohranjanje zavzetosti, produktivnosti in učinkovitosti starejših zaposlenih 2020«, ki bo predvidoma do konca avgusta 2020.

Ker bodo sredstva lahko pridobila le partnerstva dveh ali treh podjetij, vas že sedaj spodbujamo, da se pričnete med seboj povezovati in pripravljati nove inovativne rešitve za vaše zaposlene.

Na prvi razpis za pilotne projekte, ki je bil objavljen v letu 2018, se je prijavilo 12 partnerstev, kjer je bilo vključenih 36 podjetij. Vsako partnerstvo je razvilo svoje inovativne rešitve za podaljševanja delovne aktivnosti starejših zaposlenih s projekti, kot so na primer: Vzajemno mentorstvo v podporo digitalizaciji v podjetju, Medgeneracijsko sodelovanje skozi mentorske time, Vitalna pisarna, Vključi modrost za aktivno starost. Nekatere primere dobrih praks inovativnih rešitev v okviru pilotnih projektov bomo predstavili v naslednjih mesecih na tej spletni strani.

Sledite objavam na naši spletni strani, na kateri bo objavljen tudi razpis.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani