Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 02 Oct 2020

Napovedujemo mednarodno konferenco - Stari, ASI v ravnovesju?

4. in 5. novembra 2020 bomo izvedli mednarodno konferenco ASI z naslovom Stari, ASI v ravnovesju? - Vsakodnevno iskanje harmonije med poklicnim in zasebnim življenjem.

Letos boste lahko celotno dvodnevno konferenco spremljali kar iz domačega naslonjača ali med službo, ker bo v celoti potekala preko spleta.

Za vas pripravljamo program, ki vas bo pustil vse prej kot ravnodušne. Obetajo se vam zanimivi, provokativni in tudi mednarodni predavatelji, ki jih nikakor ne smete zamuditi.

V času, ko se vse bolj zavedamo pomena zdravja in posledično zdravega načina življenja, ko moramo omejevati medosebne stike, obiskovati dogodke na daljavo z omejenim mreženjem, si poiskati drugačne načine sprostitve ter si na povsem nov, drugačen način vzpostaviti ravnovesje med delovni vsakdanom in prostim časom, smo si zastavili vprašanje: Stari, ASI v ravnovesju?

Zato bomo na tokratni spletni konferenci iskali odgovore in rešitve za vsakodnevno ustvarjanje harmonije med poklicnim in zasebnim življenjem zaposlenih oseb. S konferenco nadaljujemo ozaveščanje javnosti, ki smo ga pričeli s kampanjo Stari, imava problem!, ki opozarja na problem neenakosti starejših zaposlenih na delovnih mestih. S predelavo slogana kampanje pa opozarjamo na potrebo po čim prejšnji vpeljavi zdravega življenjskega sloga, saj je kumulativni učinek le tega najbolj razviden v kasnejših letih in se odraža v našem fizičnem počutju, zdravstvenem stanju, zadovoljstvu in nenazadnje tudi pripravljenosti delati dlje.

Shranite si 4. in 5. november 2020 v vaš koledar, kmalu sledi več informacij o programu in gostih konference.


Konferenca bo za udeležence brezplačna. Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani