Zaposleni / Delodajalci / Novice / 01 Oct 2019

Obvestilo o prestavljenem odpiranju ponudb za javno povabilo ASI 2019

Drugo odpiranje ponudb, ki so prispele na javno povabilo v okviru projekta »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitvi njihovih...

Drugo odpiranje ponudb, ki so prispele na javno povabilo v okviru projekta »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitvi njihovih kompetenc in je bilo predvideno za 2. 10. 2019, se bo zaradi velikega števila prejetih ponudb do nadaljnjega zamaknilo.

Na skladu še vedno poteka prvo odpiranje ponudb, saj je do roka, predvidenega za prvo odpiranje, prispelo 1651 ponudb. Po zaključenem prvem odpiranju (z izdajo obvestila o izboru) se bo, če bodo na voljo še razpoložljiva sredstva, začelo drugo odpiranje.

Program ASI sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Sorodni razpisi

Vsi razpisi

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani