Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 18 Sep 2020

Oktobra vas vabimo na delavnice o digitalizaciji in spletnem marketingu

V sklopu Kompetentne Slovenije vas v oktobru in novembru vabimo na zanimive in aktualne delavnice na temo digitalizacije in spletnega marketinga. Delavnice so brezplačne in so namenjene vsem, ki se želite dodatno usposabljati in krepiti svoje kompetence.

Razvoj kompetenc ter stalno usposabljanje zaposlenih sta ena od ključnih nalog vsakega delodajalca, če želi podjetje imeti zaposlene, ki so se sposobni odzivati na spremembe. Tega se zavedamo tudi na Javnem štipendijskem, razvojnem, invalidskem in preživninskem skladu Republike Slovenije, kjer preko programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov (KOC) povezujemo slovenska podjetja v partnerstva za strateški razvoj kadrov. Usposabljanja v Kompetenčnih centrih za razvoj kadrov so namenjena konzorciju podjetij, zato kot dopolnitev izvajamo podprogram Kompetentna Slovenija, kjer organiziramo brezplačne delavnice, namenjene posameznikom, ki si želijo novodobnih poslovnih znanj in veščin. Delavnice pokrivajo širok nabor tem, izvajajo jih vrhunski slovenski in tuji strokovnjaki po vsej Sloveniji.

NAPOVEDUJEMO

Napovednik delavnic in prijavo na delavnice najdete tukaj. Prijave odpremo do dva tedna pred izvedbo delavnice. Seznam delavnice sproti posodabljamo. Sledite nam!


Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enakem možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani