Študenti / Novice / 08 Mar 2023

Podrobno o razpisu štipendij Ad futura za študij v tujini za leto 2023

V torek, 7. 3. 2023, je sklad izvedel prvo od dveh spletnih informativnih delavnic za prijavo na javni razpis štipendij Ad futura. Rok za prijavo na razpis je namreč 31. 3. 2023.

Na spletni informativni delavnici so sodelavke Oddelka za štipendije in programe Ad futura udeležencem delavnice – teh je bilo 64 – podrobno predstavile 334. javni razpis. Pojasnile so postopek prijave, kakšni so pogoji, katera je potrebna dokumentacija, kako se vloge točkujejo, katera merila se upoštevajo, kako se določi višina štipendije, kje dobiti posamezna dokazila in kakšna dokazila so ustrezna, kako poteka postopek odločanja in nekaj dodatnih informacij glede samega pogodbenega razmerja in obveznosti po pogodbi. Pridružila se jim je tudi predstavnica Društva v tujini izobraženih Slovencev (VTIS), ki je predstavila društvo in njihove aktivnosti ter bodoče študente v tujini povabila, da se jim pridružijo kot člani.

Če ste prvo delavnico zamudili, se nam lahko pridružite še na naslednji, ki bo v četrtek, 23. 3. 2023, ob 17. uri preko Zooma. Obvezna je predhodna registracija: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZIvfuispjspGdFbW7f8m_nffKS-GwnKxq8u


Sorodni razpisi

Vsi razpisi

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani