Zaposleni / Delodajalci / Novice / 10 Aug 2021

Ponovno iščemo delodajalce, ki cenijo izkušnje in znanje starejših zaposlenih! Prijavite se na natečaj SPP

Odprte so prijave na natečaj SPP – Z leti še vedno zavzeti, v okviru katerega bomo marca 2022 podelili priznanja podjetjem, ki cenijo izkušnje in znanje starejših zaposlenih ter skrbijo za njihovo motiviranost in zadovoljstvo! Vabimo vas k prijavi vse do konca leta 2021. Postanite zgled drugim!

Natečaj SPP - Z leti še vedno zavzeti je aktivnost projekta Celovita podpora podjetja za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki jo izvajamo v sklopu projekta Zlata nit. Gre za novost v slovenskem prostoru in je namenjena tistim podjetjem, ki z naprednimi praksami ustvarjajo vključujočo organizacijsko kulturo, ki temelji na pozitivnem vrednotenju starejših zaposlenih. Prijava na natečaj je brezplačna, prijavite se lahko do konca decembra 2021.

Če v vašem podjetju izvajate ukrepe za upravljanje starejših zaposlenih, jim nudite ustrezne delovne pogoje za podaljševanje delovne aktivnosti in spodbujate promocijo dobrih praks aktivnega staranja potem vas vabimo, da se prijavite na natečaj SPP – Z leti še vedno zavzeti. Spodbujamo vas, da postanete zgled drugim delodajalcem.

Saj se zavedate, da so ravno vaši zaposleni ključni faktor uspeha in prepoznavnosti vašega podjetja. Preprosto je najpomembnejši kapital, ki ga ima vaše podjetje, ravno človeški kapital, zato vlagate vanj in ga plemenitite. Poleg tega pa skrbite za skladnost med vašo organizacijsko klimo, vrednotami in poslovnim delovanjem. Vaše kadrovske prakse se odražajo v zadovoljnih, zavzetih in predanih zaposlenih, ti pa so najboljši »reklamni pano« za vaše podjetje.

Pridružite se vrsti podjetij, ki so že sodelovala na natečaju in prejmite priznanje za vaše delo ter pozornost, ki jo namenjate vašim zaposlenim, še posebej starejšim zaposlenim. Veseli smo, da pomagati dvigovati zavedanje o njihovi pomembnosti.

Marca 2022 pa bomo že petič podelili priznanja podjetjem, ki skrbijo za starejše zaposlene.

PRIJAVA NA NATEČAJ

Več informacij o natečaju najdete tukaj.

Natečaj s priznanjem se pripravlja v okviru projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki ga izvaja Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije.

Projekt ASI sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani