Dijaki / Študenti / Novice / 10 Sep 2021

Predstavitev skladovih štipendij

Ker se počasi približujejo roki za oddajo prijav na posamezne štipendije, smo v preteklem tednu izvedli nekaj aktivnosti za promocijo štipendij.

V četrtek, 9. septembra 2021, je bila Katja Cankar, sodelavka Oddelka za štipendije in programov Ad futura, gostja v radijski oddaji Svetovalnica, kjer je predstavila vse vrste štipendij, ki jih na skladu podeljujemo (Zoisovo štipendija, štipendijo za deficitarne poklice, štipendije Ad futura za študij v tujini). V kolikor se vam poraja še kakšno vprašanje glede pogojev, prijave, vabljeni k poslušanju posnetka oddaje - tukaj.

Prav tako smo v preteklem tednu na skladu izvedli dve delavnici, kjer smo mladim predstavili razpis za pridobitev Zoisovih štipendij in odgovorili na številna vprašanja, predvsem glede izpolnjevanja vloge, pogojev, izjemnih dosežkov ipd. Delavnic se je udeležilo preko 50 oseb.

Dijaki in študenti, ne pozabite na roke za prijavo za posamezne štipendije:

DIJAKI

Štipendija za deficitarne poklice 24. 9. 2021
Zoisova štipendija - nova pridobitev 17. 9. 2021

ŠTUDENTI

Štipendija za Zamejce in Slovence po svetu 30. 9. 2021
Zoisova štipendija - nova pridobitev 8. 10. 2021

Podrobnejše informacije o posameznih razpisih

Sorodne novice

Dijaki in študenti: ne zamudite rokov za pridobitev štipendij!

Odprti so razpisi za prvo dodelitev Zoisove štipendije za dijake in študente, štipendije za deficitarne poklice za dijake 1. letnikov, ki so prvič vpisani v prvi letnik, in štipendije za Slovence v zamejstvu in po svetu za študij na višješolskem ali visokošolskem izobraževanju v Sloveniji za študijsko leto 2021/2022....

Vse novice

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani