Zaposleni / Delodajalci / Novice / 29 Mar 2022

Predstavljamo prejemnika priznanja SPP v kategoriji malih podjetij

Podjetje PREVC, saloni pohištva, d. o. o. so letošnji dobitnik posebnega priznanja SPP – Z leti še vedno zavzeti za leto 2021 v kategoriji majhnih podjetij.

Priznanja SPP podeljujemo podjetjem, ki s svojimi ukrepi in praksami ustvarjajo vključujočo organizacijsko kulturo, ki temelji na pozitivnem vrednotenju starejših zaposlenih in cenjenju njihovih sposobnostih ter vsem, ki se zavedajo, kako dragoceno je, da so ljudje z leti še vedno zavzeti.

Podjetje Prevc je ponosno na stalno ekipo 13 sodelavcev, ki s svojimi izkušnjami bogatijo zgodbo podjetja. In tudi na to, da so več let zapored prejemniki priznanja natečaja Starejšim prijazno podjetje. Število ukrepov aktivnega staranja, ki jih izvajajo v podjetju, je kar 28, kar je več kot dvakratnik števila njihovih zaposlenih. Ukrepi jim tudi pomagajo, k sprejemanju drugačnosti vsakega posameznika v ekipi.

Foto: Bojan Velikonja, Dnevnik.

Veseli nas, da raste zavest o starejših zaposlenih kot viru znanja in izkušenj, pripravljenost na prihajajoče demografske trende ter sama prepoznavnost in vrednost priznanja SPP – Z leti še vedno zavzeti.

Natečaj s priznanjem je ena od aktivnosti projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI) s katero spodbujamo podjetja, da pokažejo skrb tudi za svoje starejše delavce.

Več informacij o podelitvi Zlata nit in ostalih nagrajencih lahko preberete tukaj.

Projekt ASI sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani