Novice / 10 Apr 2018

Pridružite se nam na delavnici "Vodstveni »Activity«. Igra za odgovorne in strastne ljudi."

V petek, 20. 4. 2018, ob 9. uri bo v Mengšu potekala delavnica "Vodstveni »Activity«. Igra za odgovorne in strastne ljudi.", ki jo bosta izvedli predavateljici Saša Mrak, MBA, in mag. Jelica Lazarević Lajovic. Delavnica je namenjena vodstvenemu kadru, managerjem, kadrovskim managerjem, kadrovikom in ostalim zainteresiranim ter predvideva aktivno sodelovanje udeležencev.

Staranje prebivalstva, pomanjkanje delovne sile, večanje konkurence, nepredvidljivo in hitro spreminjajoče se okolje, so le nekateri izmed številnih dejavnikov, ki so še vidneje izpostavili, kako ključno vlogo igra vodenje. Za uspešno vodenje vseh generacij potrebujemo voditelje z ustrezno razvitimi kompetencami in slednji potrebujejo učinkovita orodja vodenja.

Cilj delavnice je, da bodo udeleženci na koncu:

· Znali POVEDATI, kaj so ključni izzivi vodenja in vodij

Kako se spreminjajo razmere, povezane z demografijo in trgom dela, ter zakaj te zahtevajo še večjo usmerjenost k človeku? Katera so področja, ki so pri nas dobro razvita in katera manj? Kaj nas dela bolj ali manj konkurenčne in kako je to povezano z vodenjem?

· Znali NARISATI, kaj so ključne voditeljske kompetence

Izzivi današnjega časa zahtevajo od vodij mnogo več kot zgolj usmerjenost na naloge in njihovo realizacijo. Vodja mora vzpostaviti zaupanje, biti zgled, obvladovati spremembe in opolnomočiti svoje zaposlene. Odlični vodje so odlični komunikatorji. Skupaj bomo upodobili sodobnega voditelja in njegove komunikacijske veščine.

· Znali POKAZATI zavedanje o odgovornosti HR-ja za razvoj in uporabo orodij vodenja (primer dobre prakse podjetja Iskratel, d.o.o.)

Upravljanje uspešnosti je pomembna kadrovska iniciativa za razvoj in zadržanje kadrov, krepitev zavzetosti in prepoznavanje prispevka vsakega posameznika k uspešnosti organizacije. Na primeru podjetja Iskratel, d.o.o., bomo prikazali, kako implementirati proces upravljanja uspešnosti in zakaj je ta pomemben.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Število mest je omejeno. Prijavite se lahko najkasneje do srede, 18. 4. 2018.

Prijavite se lahko tukaj.

Program delavnice

Cikel delavnic Zavzeti ASI se izvaja v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki ga sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani