Zaposleni / Delodajalci / Novice / 14 Aug 2020

Prijave na natečaj SPP – Z leti še vedno zavzeti so odprte

Ponovno so odprte prijavite na natečaj SPP – Z leti še vedno zavzeti v okviru projekta Zlata nit. Prijava je brezplačna, prijavite se lahko do konca decembra 2020. Marca 2021 pa bomo že četrtič podelili priznanja podjetjem, ki skrbijo za starejše zaposlene.

Demografske spremembe že trkajo na vrata in čakajo na vaš odgovor. Upad rodnosti in podaljšanje življenjske dobe, relativno pozno vstopanje na trg dela in zgodnje upokojevanje, se namreč že odraža kot pomanjkanje ustreznega kadra in zviševanje povprečna starost zaposlenih v podjetjih.

Če v vašem podjetju izvajate ukrepe za upravljanje starejših zaposlenih, potem vam čestitamo in vas vabimo vas, da se prijavite na natečaj SPP – Z leti še vedno zavzeti. Spodbujamo vas, da postanete zgled tudi drugim, saj se zavedate, da je najpomembnejši kapital, ki ga ima vaše podjetje, ravno človeški kapital, zato vlagate vanj in ga plemenitite. Vaše kadrovske prakse se odražajo v zadovoljnih, zavzetih in predanih zaposlenih, ti pa so najboljši »reklamni pano« za vaše podjetje. Prav zato cenite znanja in izkušnje svojih starejših zaposlenih, saj veste, da so za ravno oni zaslužni, da je vaše podjetje danes uspešno.

Pridružite se vrsti podjetij, ki so že sodelovala na natečaju in prejmite priznanje za vaše delo ter pozornost, ki jo namenjate vašim zaposlenim, še posebej starejšim zaposlenim. Veseli smo, da pomagati dvigovati zavedanje o pomembnosti starejših zaposlenih.

Prijave zbiramo tukaj.

Več informacij o natečaju najdete tukaj.

Natečaj s priznanjem se pripravlja v okviru projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki ga izvaja Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani