Zaposleni / Delodajalci / Novice / 10 May 2019

S pomočjo LEGO kock do novih kompetenc

V sklopu Kompetentne Slovenije se je 9. maja odvila še ena delavnica "Lego Serious Play - Najpomembnejše strokovne kompetence danes in čez 3 – 5 let" v izvedbi trenerke Barbare Krajnc. Delavnica je bila v primerjavi z drugimi bolj igriva, saj so udeleženci pridobivali nove kompetence s pomočjo LEGO kock.

Metoda Lego® Serious Play® (LSP) je metoda pri kateri se udeleženci družijo, skozi gradnjo modelov pa uporabljajo domišljijo. Delavnica z metodo LSP je vsestransko uporabna. Prvenstveno gre za raziskovanje in razvijanje idej ali rešitev, spodbuja timsko razmišljanje, povezuje naše misli in roke (3D način razmišljanja). Igra ima tako več prednosti, tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem in družbenem nivoju.

Udeleženci delavnice so spoznali metodo LSP, se sporazumevali s pomočjo LEGO kock na temo strokovnih kompetenc prihodnosti. Nastali so odlični modeli.

Trenerka Barbara Krajnc je izkušena svetovalka na področju korporativnih in javnih zadev, saj ima več kot 25 let poklicnih izkušenj. Projektno vodenje in upravljanje dogodkov sta prav tako njena strast. Je certificirana moderatorka metode LEGO® SERIOUS PLAY®.

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.

Delavnice v okviru Kompetentne Slovenije sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani