Novice ASI / 18 Sep 2020

Še dober teden na voljo za prijavo na razpis za pilotne projekte

V sklopu projekta ASI smo pretekli teden izvedeli informativni delavnici v Ljubljani in Žalcu, kjer smo zainteresiranim podjetjem podrobneje predstavili razpis Pilotni projekti razvoja in uvedbe inovativnih rešitev za ohranjanje zavzetosti, produktivnosti in učinkovitosti starejših zaposlenih (JR PILOTI 2020).

Cilj javnega razpisa je poleg inovativnih rešitev tudi spodbujanje podaljševanja delovnega življenja, uvedba starejšim zaposlenim prilagojenih delovnih okolij in delovnih mest ter zmanjšanje bolniške odsotnosti zaposlenih. Nanj se lahko prijavijo projektna partnerstva z vsaj dvema in največ tremi projektnimi partnerji. Več informacij o razpisu si lahko preberete tukaj.

Torej, če imate tudi vi idejo, kako bi lahko izboljšali učinkovitost in počutje zaposlenih, še posebej starejših zaposlenih, se prijavite na razpis za pilotne projekte. Na voljo je 480.000 EUR evropskih sredstev za razvoj motivacijskih programov za starejše zaposlene, razvoj in uvajanje managementa znanja, razvoj in uvajanje programov managementa starostne raznolikosti zaposlenih, razvoj in uvajanje programov spodbujanja dobrega počutja starejših na delovnem mestu, aktivnosti spodbujanja sodelovanja starejših zaposlenih v procesu izboljševanja delovnega okolja, aktivnosti razvoja in uvedbe pogojev za fizično aktivnost starejših zaposlenih.

Informativna delavnica v Ljubljani

Informativna delavnica v Žalcu

Če ste zamudili informativni delavnici, si lahko tukaj ogledate prosojnice.

Rok prijave na razpis je odprt do vključno 28. septembra 2020.

Več o projektu ASI najdete tukaj.


Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enakem možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani