Zaposleni / Posamezniki / Novice / 03 Jul 2020

Dobra polovica vključenih v projekt Spin dobila delo

S projekta SPIN prihajajo spodbudne novice - več kot polovica udeleženih v projekt Spin v Murski Soboti je dobila delo. Projekt SPIN omogoča karierno svetovanje in usposabljanje za vse, ki so pred izgubo zaposlitve, za lažji prehod v novo zaposlitev ali za ohranitev delovnega mesta.

Kako jim je uspelo? Preberite tukaj.

S projektom SPIN sklad spodbuja udeležence k aktivnemu načrtovanju ter razvoju lastnih karier glede na potrebe delodajalcev in trga dela. Hkrati razvijajo tudi veščine in tehnike, ki jim olajšajo upravljanje sprememb, s katerimi se spoprijemajo na delovnih mestih, ter razvijajo kompetence, ki jih potrebujejo pri delu.

Če ste pred izgubo zaposlitve ter bi se želeli vključiti v brezplačne aktivnosti programa SPIN, lahko dodatne informacije dobite na spletni strani projekta ali po telefonu 030 756 725 (kohezijska regija Zahodna Slovenija) oziroma 064 250 056 (kohezijska regija Vzhodna Slovenija).

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani