Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 04 Sep 2020

Ste empatični, znate postaviti osebne meje in organizirati lasten čas?

V sklopu Kompetentne Slovenije smo konec avgusta izvedli še tri nadse zanimive delavnice, kjer so se udeleženci učili postavljati oseben meje, organizirati lastni čas ter o prednostih empatije.

V drugi polovici avgusta smo na Kompetentni Sloveniji postavljali »Osebne meje znotraj ekipe« s Tjašo Strle. Udeleženci so trenirali svoje vrednote s postavitvijo osebnih mej, da bodo lahko ohranjali integriteto in predpostavke od dejanskih drugih ljudi. Kot še dodaja Tjaša »spremenite vprašanje iz "zakaj to počnejo?" in se začnite spraševati zakaj to dopustite?«.

Na delavnici »Zakaj uspešne ljudi vse bolj zanima psihologija« z Anjo Žagar so udeleženci ugotavljali, kakšne prednosti in koristi prinaša empatija v poslu. Empatija je vrlina št. 1 v poslu, saj povečuje prodajo, lojalnost in zaupanja kupcev, spodbuja produktivnost in zavzetost zaposlenih, predstavlja konkurenčno prednost podjetja in izboljša povezovanje, nenazadnje pa tudi krepi blagovno znamko delodajalca.

Kot je zapisal neznani avtor je čas edinstven. Je nenadomestljiv. Ne morete ga zbirati, ga shraniti, ustaviti ali pospešiti. Lahko pa ga organizirate tako, da ga boste porabili, kar se da učinkovito in v skladu s svojimi željami, kar se zavedajo tudi udeleženci delavnice »Vodenje sestankov in upravljanje s časom« z Majo Tuškej. Udeleženci so s praktičnimi vajami pregledali, kako lahko optimizirajo svoj čas tako, da odstranijo vse »kradljivce« časa.

Jeseni pripravljamo za vas nov sklop delavnic. Vabljeni!


Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enakem možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani