Zaposleni / Delodajalci / Novice / 04 Dec 2019

Udeleženci delavnic urili vodstvene veščine in pogajalske tehnike

V sklopu Kompetentne Slovenije sta se v Ljubljani uspešno zaključila dva večdnevna sklopa delavnic usmerjena v razvoj vodstvenih veščin in pogajalskih tehnik. Predavateljica Bojana Florjančič je s svojo ekipo udeležencev zaključila pet modulov »Treninga za izvršne direktorje, zakonite zastopnike in člane uprav po metodi Hansen Beck«. Andrej Zalokar pa je zaključil 3 dnevno delavnico »Moč pogajanj - sodobna psihologija prodaje«.

Večdnevne delavnice so povezani tematski sklopi, kjer se prijavljeni udeleženci zavežejo, da bodo prišli na vse razpisane module kot tudi, da bodo uspešno opravili vse dodatne naloge. Za večdnevne delavnice se odločimo, ko je vsebina preveč široka, da bi učinkovito izvedli usposabljanje v enem dnevu.

Cikel delavnic Bojane Florjančič »Trening za izvršne direktorje, zakonite zastopnike in člane uprav po metodi Hansen Beck« je bil sestavljen iz petih intenzivnih celodnevnih delavnic, kjer so udeleženci spoznali vlogo vodje, vzpostavitev vodstvene integritete, učinkovite komunikacije s sodelavci, nastopanje in vodenje sestankov, vodenje skozi obdobja sprememb, motiviranje, povečanje osebne učinkovitosti itd. Za učinkovit prenos znanja je bila udeležba obvezna na vseh pet modulih, srečanja so bila razporejena skozi obdobje treh mesecev.

Na tridnevnem sklopu delavnic »Moč pogajanj – sodobna psihologija prodaje« z Andrejem Zalokarjem so imeli udeleženci priložnost izpopolniti svoje znanje in veščine na področju psihologije prodaje, vrhunskega prepričevanja in uspešnega vzpostavljanja odnosa s stranko. Srečali so se enkrat mesečno, od septembra do novembra, vmes pa so udeleženci prejeli dodatne naloge, s katermi so krepili pridobljena znanja na delavnicah.

Glede na pozitiven odziv, predanost in motiviranost udeležencev, bomo večdnevne delavnice organizirali tudi v letu 2020.

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.

Projekt Kompetenčni centri za razvoj kadrov sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani