Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 03 Jul 2020

Udeleženci urili pogajalske strategije v Prodaji 4.0

V sklopu Kompetentne Slovenije smo izvedli e-usposabljanje Vrhunske pogajalske strategije v Prodaji 4.0 z Andrejem Zalokarjem (KHD Skupina d.o.o.), ki je potekalo 22. in 23. junija.

Osnovni koncept prodaje in njeni cilji se morda nista spremenila skozi čas, vendar pa je razvilo razumevanje procesa in pričele so se uporabljati nove tehnologije. Ti novi pristopi so prisilila podjetja in prodajne ekipe, da se prilagodijo, če želijo uspešno doseči svoje cilje.

Digitalizacija je podjetja prisilila, da analizirajo in uvedejo spremembe procesov. Na trgu je lahko uspeh in neuspeh teh sprememb hitro viden. Podjetja se soočajo s tveganjem, da zaradi počasnega prilagajanja izgubijo nadzor nad prodajnimi procesi in pogajanji ter posledično izgubijo stik s svojimi kupci. Cilj predavatelja Andreja Zalokarja je bil na e-usposabljanju »Vrhunske pogajalske strategije v Prodaji 4.0« uspešno spremeniti način razmišljanja podjetij o prodaji in posledično jih motivirati k posodobitvi prodajnih strategij.

Udeleženci so na dvodnevni delavnici obdelali več vsebinskih sklopov. Naučili so se narediti akcijski načrt s katerim se, v kombinaciji z digitalizacijo in pogajalskimi strategijami, poveča uspešnost njihovega podjetja. Spoznali so strategije in koncepte za prihodnost na področju Prodaje 4.0 in so se seznanili s sistemsko izgradnjo pogajanj. Udeleženci so se tudi naučili oceniti in uporabiti metodo treh korakov pri vodenju prodajnih razgovorov (ugotoviti potrebo in želje stranke, argumentacija zadovoljitve potreb in predstavitev rešitve in potrditev). Za zaključek pa so se lotili še sedem osnovnih pravil pri upoštevanju ugovorov.

Udeleženci so na e-usposabljanju še posebej izpostavili predavateljevo strokovnost, razumljivo podajanje vsebine, uporabo konkretnih primerov in strukturo delavnice (razdeljena na dva dela in vmesne naloge).

Izvajalec delavnice Andrej Zalokar

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani