Zaposleni / Delodajalci / Novice / 20 Dec 2019

Uspešen zaključek decembrskih delavnic dobrega počutja Kompetentne Slovenije

V sklopu Kompetentne Slovenije je ekipa KOC 3.0 v decembru organizirala delavnice, ki so naslovile skrb za lastno zdravje in osebnostni razvoj. Neuradni slogan decembrskih delavnic je bil »Začnimo pri sebi in odpravimo slabe navade!«. Naš cilj je bil, zaključiti leto z delavnicami, ki bodo posameznikom preko zdravstvenih in čustvenih sprememb pomagale pri uspešnem začetku leta 2020.

Mesec december je čas obdarovanj, radosti in preživljanja časa v družbi ljudi, ki nam veliko pomenijo. Je tudi odličen čas za spoznavanje novih resnic, ki vam lahko, s pričetkom novega leta, pomagajo pri osebnostnem razvoju. Želimo, da se ljudje osredotočijo na ukrepe za ohranjanje dobrih odnosov in obvladovanje stresa. S tem namenom smo organizirali štiri delavnice, ki so udeležencem predstavile nekaj novih idej za izboljšanje lastnega počutja ter odnosov s svojimi bližnjimi in sodelavci.

Začeli smo 4. 12. 2019 z »AEQ delavnico« s trenerjem Blažem Jurečičem, ki je bila usmerjena v metode sproščanja, ki zagotavljajo boljši izkoristek dnevnega počitka. Udeleženci so delavnico odlično sprejeli, še posebej jim je bila všeč sama vsebina ter kakovosten prenos znanja s strani predavatelja. Vsi udeleženci so po koncu delavnice tudi prejeli navodila, kako lahko vaje nadaljujejo še doma ali na delovnem mestu.

5. 12. 2019 sta na delavnici »Zdravi in vitalni na delovnem mestu in v svojem domačem okolju« Blanka Gašperlin in Sandra Preradović razložili pomen fiziološkega ravnovesja na zdravje in vitalnost telesa in uma. Udeleženci so tudi imeli možnost preizkusiti v praksi nove dihalne tehnike, ki jim lahko pomagajo pri sproščanju. Udeleženci so še posebej poudarili uporabnost slednjega dela.

12. 12. 2019 je Zinka Kosec na delavnici »Wellbeing Management« udeležence ozavestila o pomenu dobrega počutja na delovnem mestu in jih naučila tehnike izboljšanja življenjskega sloga. Udeležencem je bila všeč sproščenost in strokovnost predavateljice, ki je s svojim interaktivnim in prilagodljivim pristopom uspešno animirala posamezne udeležence in tudi na trenutke celotno skupino.

Jasna Štamcar in Alex Gregorič sta 18. 12. 2019 zaključila mesec dobrega počutja z delavnico. Čustvena inteligentnost na delovnem mestu«. Srčnost obeh predavateljev in njuna odlična energija sta zagotovila zadovoljne udeležence, ki so še posebej poudarili kakovost vsebine, ki je bila povezana z veliko praktičnimi aktivnostmi s področja izboljšanja odnosov.

Ekipa Kompetentne Slovenije se bo še naprej trudila, v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov 3.0, ponuditi zanimive in kakovostne delavnice.

Projekt Kompetenčni centri za razvoj kadrov sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani