Novice / 23 Apr 2018

V okviru Kompetentne Slovenije izvedena še ena izredno uspešna delavnica: "Zmagovalna miselnost uspešnega vodje"

Ekipa KOC 2.0 je v petek, 20. aprila 2018, na sedežu sklada v Ljubljani organizirala še eno nadvse uspešno delavnico z naslovom "Zmagovalna miselnost uspešnega vodje", v izvedbi Branka Žunca.

Branko Žunec (BMC International) je mednarodni poslovni trener, coach in svetovalec, ki je usposobljen in certificiran za vrhunske vsebine na področju razvoja podjetij, vodstvenih veščin in razvoja ključnih kadrov v podjetjih. Razvil in izvedel je več vrst programov za vrhunsko izobraževanje za ključne profile v podjetjih.

Slušatelji so imeli na delavnici priložnost spoznati, kakšne so navade izjemnih šefov, model 5-ih kompetenc sodobnega vodje (Vodstvene veščine 2020) in kakšna je BMC formula zmagovalne miselnosti v podjetjih. Osrednje sporočilo usposabljanja je bilo, da uspešne ekipe ne tvori ena »zvezda« v ekipi, ampak skupina posameznikov, ki so zmožni uspešno delovati kot ekipa, z vodjo, ki mu zaupajo.

Na delavnici je bilo prisotnih 39 slušateljev iz celotne Slovenije, ki so izvedbo in vsebino ocenili kot odlično.

Navajamo nekaj odzivov z delavnice:

»Izredno všeč mi je unikatnost predavatelja … praktični primeri ob razlagi »teorije« so izredni.«

»Energija predavatelja je izredna, obenem pa so me še dodatno prepričale duhovite prispodobe.«

»Logično povezovanje teorije s prakso.«

»Veliko znanja s kombinacijo resničnih situacij. Odličen govorec.«

»Suverenost in fleksibilnost predavatelja.«

»Pritegnili sta me karizma in zavzetost predavatelja.«

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.

Delavnice Kompetentna Slovenija sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani