Zaposleni / Delodajalci / Novice / 28 Aug 2020

Z delavnicami Kompetentne Slovenije do rešitev v kriznih situacijah

Po poletnem premoru smo nadaljevali z delavnicami Kompetentne Slovenije, ki jih sklad izvaja v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov. Glede na trenutno situacijo je bila e-delavnica »Prodaja v turbulentnih časih. Kako konkretne izzive prodaje spremeniti v priložnosti?« z Bojanom Kranjcem ravno pravšnja tema. Kakšen je bil utrip e-delavnice, si lahko pogledate v spodnjem videu.


Kot posledico COVID razmer je na delavnici »Kriza je priložnost za rast in razvoj« naslavljal Branko Žunec. Udeleženci so se spoznali z dejstvom, da je vsaka kriza tudi priložnost in da samo zato, ker je situacija močnejša od nas, še ne pomeni, da smo nemočni. Kot pravi Branko, je v krizi zelo pomembna naša prva reakcija in kako obvladamo krizo. Predvsem pa je pomembna tudi moč zmagovalne miselnosti. Kot zaključi z mislijo Billie Jean Kinga "Prvaki se prilagajajo in pritisk je privilegij".

Zaradi izrednega zanimanja smo delavnico »Najpomembnejše o osebnem protokolu« s Ksenijo Benedetti, nekdanjo dolgoletno šefinjo Protokola Republike Slovenije, ponovili tudi v Mariboru. Udeleženci so pridobili znanja poslovnega protokola, nebesedne komunikacije, nagovarjanja in naslavljanja ter izbora primernih daril. Tako jih noben napovedan tuj poslovni obisk v podjetju ne bo več spravil v zadrego. Pa tudi iskanje primernega poslovnega darila ne bo več nočna mora.

Jeseni pripravljamo za vas nov sklop delavnic. Napovednik delavnic najdete tukaj. Vabljeni!


Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enakem možnosti.


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani