Zaposleni / Delodajalci / Novice / 23 Sep 2020

Vabljeni na video konferenco "Krepitev pravic starejših v času digitalizacije"

28. in 29. septembra 2020 bo potekala mednarodna video konferenca "Krepitev pravic starejših v času digitalizacije", kjer se bo predstavil tudi program ASI – Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile, ki ga izvaja sklad. Konferenco pripravlja nemško Zvezno ministrstvo za družino, starejše, ženske in mlade v okviru nemškega predsedovanja Svetu EU.

Pandemija COVID-19 je pokazala, da digitalizacija ponuja veliko možnosti za sodelovanje in boljše življenje starejših, tudi v težkih okoliščinah. Spletna konferenca s priznanimi govorniki se zato osredotoča na krepitev pravic starejših v času digitalizacije. Konferenčni jeziki bodo nemščina, angleščina in francoščina. Prevod v slovenščino ne bo zagotovljen.

Mag. Andraž Banfi, vodja projekta ASI, bo sodeloval v razpravi 29. 9. 2020 med 11.00 in 11:50 na temo udeležbe starejših zaposlenih, kjer bo predstavil projekt ASI, izkušnje in primere dobrih praks, ki so nastale na projektu pri usposabljanju starejših zaposlenih na področju digitalnih vsebin.

Če vas je tema pritegnila, vas vabimo, da se prijavite na video konferenco - https://pretix.eu/bmfsfj/AgeingEU2020. Po uspešni registraciji boste prejeli geslo za dostop in povezavo.

Celoten program si lahko ogledate tukaj.

Vabljeni.


Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enakem možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani