Novice / 13 Oct 2017

Vrhunska delavnica o sodobnem voditeljstvu s strokovnjakinjo svetovnega kova - Danah Zohar, Andrejem Božičem in Ksenijo Špiler Božič

V torek, 24. oktobra, bo v Ljubljani v sklopu Kompetentne Slovenije potekala vrhunska delavnica o sodobnem voditeljstvu v izvedbi Danah Zohar, Andreja Božiča in Ksenije Božič Špiler. Ne zamudite priložnosti, prijavite se čim prej.

V okviru Kompetentne Slovenije in v sodelovanju z Združenjem Manager pripravljamo delavnico o sodobnem voditeljstvu z naslovom »Kvantno voditeljstvo«.


Danah Zohar je svetovno znana svetovalka mednarodnim podjetjem in državam v razvoju in je ena vodilnih strokovnjakinj na področju voditeljstva našega časa. Na njenem predavanju boste lahko izvedeli kaj pomenijo kvantni principi pri vodenju, kateri so tisti faktorji, ki opredeljujejo osebo ali organizacijo kot visoko duhovno inteligentno ter med drugim tudi nekaj o spremembah s katerimi se bomo morali nujno soočiti v našem delovnem okolju. Zoharjeva vam bo na podlagi svojih navdušujočih izkušenj povedala zakaj vsaka uspešna ekipa in podjetje potrebujeta vodjo, ki bo svoje vodenje temeljil na pozitivnih vrednotah, iskanju smisla organizacije, ravnovesju s socialnim okoljem in kvaliteto življenja za vse in ne zgolj za peščico.

Andrej Božič in Ksenija Božič Špiler bosta na delavnici predstavila, kako pomembno je vlaganje v zaposlene, podjetje in okolje, kar bistveno vpliva tudi na končne rezultate podjetij. Skupaj sta razvila lasten BB model preobrazbe podjetij, katerega resnično in pravo bistvo so vrednote, ki jih pri preobrazbi podjetja skupaj s cilji povežeta v skupen smisel vseh zaposlenih.

Delavnica bo potekala 24. oktobra 2017 od 11.00 do 15.30 ure v Hotelu Slon, v Ljubljani.

Prijavite se tukaj.

Prijavite se čim prej, ker je število mest omejenih.

Ne zamudite ostalih zanimivih delavnic, ki jih pripravljamo za vas. Spremljajte nas!

VABLJENI!

Delavnica je izvedena v okviru Kompetenčnih centrov za razvoj kadrov 2.0 in jo sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani