Zaposleni / Delodajalci / Novice / 04 Sep 2019

Za nami prvi dve uspešno izvedeni delavnici v sklopu Kompetentne Slovenije

V sklopu Kompetentne Slovenije smo izvedli prvi dve delavnici po poletnem premoru. Udeleženci so pridobili znanje o učinkovitem poslovnem komuniciranju in kako učinkovito nastopiti na sejmu.

22. in 29. avgusta 2019 sta potekali dve delavnici v izvedbi Mateje Milost, ki že 24 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij.

Na delavnici »Učinkovito poslovno komuniciranje in uspešne tehnike pogajanj« so meli udeleženci priložnost spoznati temelje uspešne komunikacije, nove tehnike premagovanja ovir pri telefonski komunikaciji ter pridobiti veščine na področju uspešnih pogajanj.

Na delavnici »Prodaja na tujih trgih in učinkovit sejemski nastop« so udeleženci slišali nove ideje na področjih vstopa in prodaje na tujih trgih ter kako se učinkovito pripraviti na sejemski nastop. Izvajalka je poudarila, da za dober in učinkovit nastop, si je že na začetku potrebno postaviti jasne cilje, kaj želimo doseči na posameznem sejmu in kaj bomo predstavljali. Zelo pomemben del je tudi izbor zaposlenih, ki bodo delala na sejmu, ki morajo imeti tako dobre komunikacijske sposobnosti, kot tudi dobro poznavanje produktov podjetja. Seveda pa ne sme manjkati ažuren promocijski material in privlačen razstavni prostor.

Obe delavnici so udeleženci zelo dobro sprejeli. Največji vtis sta na njih pustili strokovnost in energičnost predavateljice ter sami vsebini predavanj.

Več o Kompetentni Sloveniji in o napovedniku prihajajočih delavnic lahko preberete tukaj. V kolikor bi se želeli prijaviti na katero izmed njih, vas prosimo, da sledite povezavam, ki so navedene v vabilih.

Delavnice v okviru Kompetentne Slovenije sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani