Novice ASI / 15 Jul 2021

Objavljen seznam končnih prejemnikov sredstev na JR ASI 2021

Znani so prejemniki sredstev za pripravo strategij in izvedbo usposabljanj za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih na programu ASI. Za izbrane prejemnike bosta izvedeni dve spletni operativni delavnici.

Komisija za izvedbo postopka Javnega razpisa za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih in krepitvi njihovih kompetenc 2021 (JR ASI 2021) v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile je na seji dne 14. 7. 2021 sprejela sklep o izboru ponudnikov na JR ASI 2021.

Seznam prejemnikov sredstev si lahko ogledate tukaj.


V kohezijski regiji Vzhodna Slovenija sredstva prejme skupaj 144 vlagateljev, v kohezijski regiji Zahodna Slovenija sredstva prejme skupaj 84 vlagateljev.


Izbrani prejemniki bodo v naslednjih dneh prejeli sklep o izboru skupaj s pogodbo o sofinanciranju podjetja pri pripravi strategije za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih in krepitvi njihovih kompetenc. Pošto bodo prejeli po tisti poti, po kateri so vlogo oddali (e-portal ali pošta).

Izbrane prejemnike pozivamo naj natančno preberejo prejeto pogodbo in se nanjo odzovejo v roku osmih (8) dni od prejema ter jo pošljejo podpisano nazaj v roku in na enak način, kot so jo prejeli (e-portal ali pošta).

Za izbrane prejemnike bomo izvedli dve spletni operativni delavnici in sicer 20. julija 2021 in predvidoma še eno 29. julija 2021. Obvezna je prijava na delavnico, povezavo do delavnice boste prejeli en dan pred izvedbo delavnice.

Udeležba na delavnici je priporočljiva za vse kontaktne osebe izbranih podjetij. Vabila bodo poslana izbranim prejemnikom tudi na kontaktni e-naslov, ki so ga navedli v vlogi.

Prosimo, da se pred delavnico seznanite z Navodili za izvajanje, ki so bila dne 14. 7. 2021 objavljena na spletni strani, da boste lažje spremljali in postavili morebitna vprašanja.

Vlagatelji, ki na seznamu končnih prejemnikov niso navedeni, bodo prejeli sklep o neizboru po isti poti kot so oddali vlogo (e-portal ali pošta).

Projekt ASI sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani