Employed / Employers / Events / 15 Feb 2021

2., 9. in 16. marec 2021 - Profesionalni prodajni razgovor

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico »Profesionalni prodajni razgovor,« z Andrejem Plevnikom.

KDAJ: obvezna prisotnost na obeh terminih!

  • 2. marec 2021 od 10. do 12.30 ure (1. dan)
  • 9. marec 2021 od 10. do 12.30 ure (2. dan)
  • 16. marec 2021 od 10. do 12.30 ure (3. dan)

KJE: preko platforme Zoom - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov najkasneje dan pred posameznim e-delavnico

VSEBINA:

Ob izvedbi programa : »Profesionalni prodajni razgovor » bodo udeleženci pridobivali odgovore in znanja glede vprašanj:

  • Kako dobri so v prepoznavanju prodajnih signalov, prepoznavanju potreb stranke?
  • Kako uspešni so pri odkrivanju prodajnih priložnosti?
  • Kako uspešni so pri zagovarjanju vaše cene in zaključevanju prodaje?
  • Kako reagirajo na zavrnitev kupca?
  • Ali govorijo 80% in samo 20% poslušajo?

Na e-delavnici bodo udeleženci spoznali orodja kako se pozitivno osebno naravnavati, kako voditi razgovore s stranko, da dolgoročno razvijemo dober odnos in ji ponudimo prave rešitve za katere so tudi pripravljene plačati pošteno ceno. Osredotočali se bomo na B2B prodajo z osebnim stikom s stranko. Prodaja je iskanje priložnosti in zaključevanje prodaje tako, da vaši produkti in storitve izboljšajo življenje in uspeh vaših strank. Stranka bo zaradi tega imela največ koristi in hotela z vami ohraniti dolgoročno sodelovanje.

Izvedba

Sklop 1: 10.00-12.30 Spoznavanje procesa prodajnega razgovora, cilji v prodaji ,priprava

Sklop 2: 10.00-12.30 Prvi trije koraki v razgovoru

Sklop 3: 10.00-12.30 Drugi trije koraki v razgovoru

Teme se nadgrajujejo po sklopih zato je za uspeh potrebna udeležba na vseh treh sklopih.

Način dela:

Trening bo potekal na platformi zoom in bo maksimalno interaktiven kolikor dopušča tehnika. Vsebuje predavanja, individualne vaje v parih, kar zahteva aktivno sodelovanje udeležencev. Vsakemu udeležencu pripada brezplačna svetovalna ura med posameznimi delavnicami za njegova osebna, individualna vprašanja in izzive.

Udeleženci boste spodbujeni, da med delavnico opravljate domače naloge in jih takoj prenašate v prakso v svojem delovnem okolju.

PRIJAVA NA DELAVNICO

O IZVAJALCU:

Andrej Plevnik je po izobrazbi je diplomirani inženir strojništva, ima certifikat NLP Praktik, Mojster in NLP Master coach po mednarodnem programu INLPTA. Dodatno se izobražuje na področju transakcijske analize kjer ima certifikat TA basic level. V tujini se je izobraževal na področju medosebne komunikacije po programih podjetja Learning International, na Syst institutu v Muenchnu na področju sistemske teorije. Ima več kot desetletne bogate praktične izkušnje v mednarodnem podjetju HILTI kjer je prehodil pot od prodajnega svetovalca, produktnega vodje, vodje prodaje, prokurista. Združuje analitične sposobnosti tehnika, izkušnje iz vodenja, prodaje, marketinga ter najnovejših tehnik NLP,TA in drugih komunikacijskih veščin. Pri delu uporablja različna orodja za določanje in razvoj osebnosti kot so DISC®, MBTI, CUBIKS®, SDI ®. Izvajal je številna interna izobraževanja sodelavcev. V zadnjih petnajstih letih se je polno usmeril v samostojno izvajanje treningov in svetovanja za podjetja. Največ izvaja treninge s področij vodenja zaposlenih, prodajnih veščin , komunikacije, nastopanja. Izvedel je že več kot 100 delavnic za različna podjetja. Je nosilec in direktor franšize NEWAYS za Slovenijo. V vlogi usposobljenega NLP Master Coach-a sodeluje pri osebnostni rasti, napredovanju, razvoju ter spremembah podjetij in posameznikov.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani