Employed / Employers / Events / 25 May 2021

8., 15. in 22. junij 2021 - Kako s coaching orodji priti do pravih poslovnih in osebnih odločitev

V sklopu Kompetentne Slovenije vas vabimo na e-delavnico Kako s coaching orodji priti do pravih poslovnih in osebnih odločitev ter načrtov za prihodnost, ki jo bodo izvedli Natalie C. Postružnik, Dubravka Rebernak, Gorazd Postružnik ob podpori psov.

KDAJ: 8., 15. in 22. junij 2021 (obvezna udeležba na vseh treh terminih), od 10. do 15. ure

KJE: v živo ob podpori psov na Ljudski univerzi v Slovenski Bistrici

VSEBINA:

Na nas je, da se od-ločimo in preobrnemo tok dogajanja v lastno dobro in v dobro ljudi, ki so okrog nas (princip ubuntu). Kaj je tisto, na kar želimo biti pozorni in čemur želimo dati poudarek? Kako pomagamo sebi in ljudem, ki so nam blizu? Kako si postavimo cilje in kako jih uresničimo? Kako so cilji povezani z našim poslanstvom? Kako pomagamo odkriti poslanstvo osebam, s katerimi živimi in/ali delamo? Katera coaching orodja nam lahko pri tem pomagajo? Kako jih izberemo, kako jih uporabljamo in kako spremljamo napredek pri udejanjanju ciljev? To je le nekaj od vprašanj, ki si jih bomo zastavili, in na katera bomo poiskali ustrezne odgovore. Delavnico sestavljajo 3 moduli – 3 dnevi.

PRIJAVA

O IZVAJALKI

Mag. Natalie C. Postružnik je podjetnica, mentorica, coachinja in vodja družbeno odgovornih projektov, ki je uspela združiti in uskladiti svoje delo z življenjsko vizijo. Verjame, da smo ljudje bitja šestih ravni in da je recept za uspeh naša lastna kombinacija fizičnega zdravja, čustvene sreče, energije, miselne osredotočenosti, zavedanja svojega poslanstva na duhovni ravni in udejanjanja vsega tega v družbi. Njena več kot 25-letna kariera jo je vodila od visokih menedžerskih pozicij v korporativnem svetu in v javni upravi, pa tudi v NVO. Sedaj kot certificirana AoEC in NLP coachinja ter certificirana coachinja ob podpori živali udejanja svoje poslanstvo na položaju prokuristke v podjetju Insights, družbi za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o.

Dubravka Rebernak je po svoji izobrazbi organizatorka kulturnega življenja. Svoje prve delovne izkušnje si je pridobila v financah, a jo je želja po drugačnem delu vodila v psihosocialno službo. Delovanje v mednarodnem koncernu, ki vključuje tudi različne kulture, ji je doprineslo k širjenju znanja s področja komuniciranja z ljudmi. Svojo željo po deljenju pridobljenega znanja in veščin je nadaljevala s samostojnim vodenjem delavnic, ki so se jih udeleževali zaposleni različnih profilov in nivojev. Odlikujejo jo bogate delovne izkušnje, spoštovanje sočloveka ter njegovih potreb ter fleksibilen pristop k iskanju rešitev.

Gorazd Postružnik, sociolog, skozi več kot 25-letno poslovno pot združuje znanja in izkušnje menedžmenta, organizacije in vodenja; odlikuje ga pretanjen uvid v človekovo delovanje in posluh za potrebe vsakega posameznika. Velikokrat deluje kot pospeševalec sprememb in tudi mediator. Posebej ga odlikujejo vztrajnost, poglobljeno analitičen pristop in pozornost na podrobnosti.

NAPOVEDNIK DOGODKOV

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani