Employed / Employers / Events / 08 Sep 2022

28. 9. 2022 – Finančni del kadrov – potni stroški, bonitete in druge novosti

Za vas v sklopu Kompetentne Slovenije pripravljamo brezplačno delavnico. Poznavanje pravil finančnih mehanizmov, ki določajo kateri stroški so upravičeni in kateri ne, ter kako jih obravnavamo, so neizbežni pri finančnem delu kadrov. Vsak »finančni dogodek« mora biti tako računovodsko kot tudi davčno obravnavan, zato je dobro poznavanje finančnih mehanizmov eden najpomembnejših dejavnikov vsakega gospodarskega subjekta.

KDAJ: od 9. do 13. ure

KJE: Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije (Dunajska cesta 20, Ljubljana)

VSEBINA:

  • Potni stroški in potni nalogi ter vse kar morate vedeti o njih,
  • uredba o davčni obravnavi povračil stroškov in drugih dohodkov iz delovnega razmerja v praksi,
  • kakšna je opredelitev bonitet in kaj morate vedeti o njih z zakonodajnega in praktičnega vidika.

PRIJAVA

O IZVAJALKI:


Mag. Brigita Osojnik je direktorica družbe Pabide d.o.o., davčna svetovalka z licenco Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije, s praktičnimi izkušnjami na področju davka na dodano vrednost, davka od dohodkov pravnih oseb, dohodnine, mednarodnih davkov, premoženjskih davkov, prispevkov za socialno varnost, sodelovanja v davčnih inšpekcijskih postopkih, pridobljenimi s 25-letnim delom na davčnem področju in predavateljica ter avtorica številnih strokovnih prispevkov za publikacije in portale na davčnem področju.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani