Employed / Employers / Individuals / Events / 15 Sep 2020

29. 9. 2020 - The Heroic Journey of Leaders for the Future

V okviru Kompetentne Slovenije vas vabimo na še eno vrhunsko e-delavnico, ki jo bo izvedla Nilima Bhat, mednarodno priznana govorka, avtorica in svetovalka na področju vodenja, uravnoteženosti spolov in dobrega počutja. Delavnic nas bo naučila sprejemati žensko in moško moč ter jo uporabiti pri vodenju.

KDAJ: 29. 9. 2020, od 9. do 12.30

KJE: delavnica bo potekala preko spleta - povezavo boste prejeli na vaš e-naslov nekaj dni pred delavnico

VSEBINA:

Po mnenju Nilime Bhat je naša trenutna enostranska predstava o moči voditelja temeljni vzrok številnih sodobnih težav, vključno s socialnim zlomom, degradacijo okolja, epidemijo stresa in depresije na delovnem mestu. Na e-usposabljanju boste spoznali model za voditelje prihodnosti, ki sta ga skupaj z Rajem Sisodio (soustanoviteljem Zavestnega kapitalizma) orisala v knjigi Shakti Leadership . Model zagovarja vodenje s polno močjo, zato vnaša manjkajoči ženski arhetip. Tako bo vodenje, za katerega tradicionalno velja, da je rezervirano za moške, lahko postalo generativno, sodelovalno, ustvarjalno, empatično. V indijski jogijski tradiciji so te lastnosti povezane s Shakti, neomejenim virom ustvarjanja, živosti in preobrazbe, ki spodbuja vse.

Vabljeni na delavnico, kjer se boste spoznali ključne mejnike na razvojni poti v celostne voditelje, se naučili sprejemati žensko in moško moč ter jo uporabiti pri vodenju, ohranjati notranjo držo in fleksibilnost med svojimi moškimi in ženskimi sposobnostmi.

Predavanje bo angleškem jeziku, prevod ne bo zagotovljen.


IZVAJALKA:

Nilima Bhat je govorka, moderatorka, trenerka na področjih osebnega mojstrstva, vodenja, enakosti spolov in dobrega počutja. Je tudi aktivna podpornica zavestnega kapitalizma in ženskega mednarodnega povezovanja (WIN) in deluje v odboru Peace Through Commerce in MixR. S 30-letnimi izkušnjami v globalnih podjetjih, svojim strankam pripravlja izobraževanja na področju zdravja in trajnostnega uspeha.

PRIJAVA

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije si lahko ogledate tukaj.

Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Contacts

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

All contacts
Na vrh strani