Zaposleni / Delodajalci / Posamezniki / Novice / 09 Jul 2021

Kako uspešno obvladovati stres in povečati produktivnost?

O tem je v ponedeljek, 5. julija 2021, tekla beseda na delavnici »Bodite pravi »vrtnar« za močan imunski sistem in vitalnost« v okviru Kompetentne Slovenije, programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov, ki ga izvaja sklad.

Na še eni od mnogih in raznolikih delavnic Kompetentne Slovenije je tokrat tui-na terapevtka in svetovalka za zdravo, vitalno in energetsko polno delovno okolje Maja Kosmačin udeležence učila, kako graditi in ohranjati vitalnost in močan imunski sistem.

Osredotočila se je na ključne elemente, ki pripomorejo k močnemu imunskemu sistemu. To so notranje stanje posameznika, zadostni počitek in harmonija z veliko mero potrpežljivosti. Ob tem je poudarila, da zaželenih ciljev ni možno izsiliti, saj s pretirano silo lahko škodujemo svojemu zdravju. Ob upoštevanju ključnih elementov pa lahko posameznik pridobi močan »vrt imunskega sistema, ki ga pa je potrebno zalivati in hraniti, da bo tudi ostal močan«. Ob tem je imela v mislih primerno prehrano, dovolj spanja in počitek. Udeleženci so z zanimanjem poslušali napotke, kako poskrbeti za močan imunski sistem, ki vpliva na to, kako uspešni bomo pri obvladovanju stresa, in na našo produktivnost tako v zasebnem kot poslovnem življenju.

Delavnice Kompetentne Slovenije so namenjene vsem zaposlenim, ki v delavnicah na določeno temo vidijo priložnost za razvoj svoje kariere, predvsem pa vodjem in kadrovskim delavcem ter vsem tistim, ki skrbijo za razvoj zaposlenih.

Napovednik prihajajočih delavnic Kompetentne Slovenije lahko spremljate TUKAJ.


Delavnico sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani