Zaposleni / Posamezniki / Novice / 24 Apr 2020

Na programu DIR zaključili s 33. odpiranjem in prekinili nadaljnja odpiranja

14. aprila je strokovna komisija zaključila s 33. odpiranjem in ugodila sofinanciranje šolnin 32 posameznikom za dvig izobrazbene ravni, prekvalifikacijo in opravljanje mojstrskega izpita. Zaradi sprejetega Zakon o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) se nadaljnja odpiranja prekinejo.

V zadnjem mesecu je strokovna komisija, v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni, izvedla postopek odpiranj vlog, kjer je ugodila 32 vlogam prijaviteljev, ki ustrezajo pogojem razpisa in jim dodelila 50.423,64 EUR. Na javnem razpisu ostaja na razpolago okvirno 385.000,00 EUR.

Zaradi sprejetega Zakon o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), se nadaljnja odpiranja prekinejo. Vloga ali dopolnitev k vlogi, ki je bila poslana na sklad po 9. marcu, bo predvidoma obravnavana v 34. odpiranju, ki se bo pričelo 14. julija (ali po predhodnem preklicu zakona).

Z nami je izobraževanje dostopnejše!

Program sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Sorodni razpisi

Vsi razpisi

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani