Študenti / Novice / 24 Nov 2023

Spletna delavnica o študiju v Ameriki

Skupaj z Društvo VTIS smo 23. 11. 2023 organizirali spletno delavnico o študiju v Ameriki! S Kajo Škerlj in Dorotejo Juričan, študentkama z bogatimi izkušnjami iz študija v ZDA, smo se pogovarjali o tem, kako financirati svoje izobraževanje v Ameriki.

Predstavili smo različne možnosti štipendiranja, med katerimi smo posebej izpostavili naše štipendije Ad futura, se dotaknili športnih štipendij in študija na Community Colleg-u. Beseda je tekla tudi o tem, kako s pravo izbiro šole vplivamo na dejansko ceno celotnega izobraževanja v ZDA.

Udeleženci so iz prve roke dobili tudi ogromno informacije o možnostih dela med študijem. Kaja in Doroteja pa sta odgovorili tudi na številna druga vprašanja, ki so jih izpostavili bodoči študentje.

Nekaj odzivov zadovoljnih udeležencev:

  • »Super informacije iz prve roke.«
  • »Zelo koristna delavnica za tiste, ki se zanimajo za študij v ZDA ter imajo probleme s financami, pohvala tako predavateljici iz Ad future, kot puncama, ki sta zaključili študij v Ameriki, saj so povedale vse pomembne informacije in odgovorile na vsa vprašanja.«
  • »Odlična izbira gostov in informacij ter možnost nadaljnje pomoči.«

Vse o štipendijah Ad futura lahko najdete tukaj: https://www.srips-rs.si/stipendije/stipendije-ad-futura

Informacije o ostalih štipendijah pa tukaj: https://www.srips-rs.si/stipendije

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani