Krepite vaše kompetence
Starejši zaposleni

Krepite vaše kompetence

Namen programa je podaljševanje delovne aktivnosti starejših zaposlenih s krepitvijo njihovih kompetenc, odprava stereotipov o starejših zaposlenih in opolnomočenje delodajalcev za upravljanje s starajočo se delovno silo.

Več o programu ASI
Finančne spodbude za podjetja

Izkoristite priložnosti, ki jih ponujamo!

Pripravite strategijo za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter okrepite njihove kompetence. Razvijte pilotne projekte in uvedite inovativne rešitve za zavzetost, produktivnost in učinkovitost starejših zaposlenih.

Več o finančnih spodbudah

Kampanja - Stari, imava problem

Delež starejših zaposlenih se veča, hkrati pa se ti na delovnih mestih soočajo z diskriminacijo in neenakostjo. Na to smo opozorili s kampanjo, katere slogan je “Stari, imava problem. ASI za rešitev?” Postanite tudi vi del rešitve!

Več o kampanji

Delavnice ZAVZETI ASI

Naše brezplačne delavnice s tujimi in domačimi strokovnjaki vam bodo pomagale  prenesti znanja ključna za upravljanje starejših zaposlenih v vaše podjetje. Bodite tudi vi glasnik razvoja starejših zaposlenih!

Več o delavnicah

Katalog ukrepov za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih

Naš priročnik na več kot 100 straneh predstavlja raznolike ukrepe in izbrane dobre prakse tako iz Slovenije kot tujine.  Prepričani smo, da lahko v njem vsako podjetje najde nekaj zase, zato si ga še danes brezplačno prenesite.

Več o katalogu

Mednarodne konference

Ne zamudite naše vsakoletne brezplačne konference, na kateri priznani domači ter tuji strokovnjaki obravnavajo aktualne kadrovske razvojne vsebine ter predstavljajo uspešne zgodbe podjetij in primere navdihujočega voditeljstva.

Več o konferencah

Natečaj s priznanjem Z leti še vedno zavzeti

Vsako leto podeljujemo priznanje, s katerim želimo okrepiti ugled in prepoznavnost delodajalcev, ki cenijo izkušnje in znanje starejših zaposlenih ter skrbijo za njihovo motiviranost in zadovoljstvo. Prijavite se tudi vi!

Več o natečaju SPP

Info točka ASI

 asi@sklad-kadri.si

01 43 45 878

Aktualno


Obveščanje o delavnicah

Obveščanje o delavnicah

Ne zamudite brezplačnih delavnic s področja razvoja kadrov. Vabila in druge informacije boste prejeli na vaš e-naslov.

Prijavite se na obvestila!

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana info@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani