Dijaki / Študenti / Dogodki / 15 Sep 2023

10. 10. 2023 - V Ljubljano se vrača sejem ameriških šol in univerz

Ste kdaj razmišljali o študiju v ZDA? Ali pa morda iščete informacije o tem, kaj ameriško visokošolsko izobraževanje ponuja? Imamo odlično novico za vas! V Ljubljano se po štirih letih ponovno vrača Sejem ameriških šol in univerz, kjer boste lahko neposredno izvedeli vse, kar vas zanima o študiju in izobraževanju v Združenih državah Amerike.

Sejem bo potekal v torek, 10. oktobra 2023, med 16. in 18. uro v poslovni stavbi Slovenijales na Dunajski cesti 22, Ljubljana.

Na sejmu se bodo predstavili izkušeni predstavniki ameriških univerz in šol ter vam ponudili neprecenljive informacije o programih, sprejemnih postopkih, možnostih štipendij in še mnogo več. To je edinstvena priložnost, da se osebno srečate s strokovnjaki in pridobite neposredne odgovore na svoja vprašanja.

Med obiskom sejma boste imeli možnost:

  • Izvedeti več o ameriškem izobraževalnem sistemu.
  • Pregledati različne študijske programe in fakultete.
  • Se pozanimati o možnostih za pridobitev štipendij.
  • Razjasniti postopek prijave in sprejema.
  • Spoznati, kakšno je življenje študentov v ZDA.

Seznam šol in univerz, ki se bodo predstavile:

Udeleženci bodo lahko dobili tudi informacije o možnostih štipendiranja študija in mobilnosti v tujini. Te informacije bodo zagotavljali predstavniki sklada in svetovalci EducationUSA center Ljubljana. Na sejmu se bo predstavilo tudi Društvo VTIS – društvo v tujini izobraženih Slovencev, njihova članica pa bo z nami delila svojo študijsko izkušnjo v ZDA.

Vstop na sejem je BREZPLAČEN, vendar je OBVEZNA predhodna spletna registracija.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da odkrijete vse, kar potrebujete za svojo pot do ameriškega visokošolskega izobraževanja!

PRIJAVA


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani