Dijaki / Študenti / Dogodki / 23 Nov 2021

8. 12. - Na dogodku "VTIS Roadshow: Vse o študiju v tujini" tudi predstavitev štipendij Ad futura

Društvo VTIS v sredo, 8. decembra 2021 ob 19. uri organizira tradicionalni (tokrat ponovno virtualni) dogodek VTIS Roadshow: Vse o študiju v tujini, na katerem bodo dijaki in študenti lahko dobili informacije o študiju v tujini ter prvih korakih, ob tem pa tudi informacije o štipendijah Ad futura za mednarodno študijsko mobilnost.

Vse, ki jih mika študij v tujini in iščejo nasvete, kako se uspešno vpisati na študij v tujini, ki jih zanimajo zgodbe in izkušnje Slovencev, ki so študij in življenje v tujini izkusili na lastni koži, društvo vabi na virtualni dogodek VTIS Roadshow: Vse o študiju v tujini, kjer bodo člani društva VTIS delili praktične nasvete in odgovorili na vsa vprašanja o tem, kako se uspešno pripraviti na začetek študija in selitev v tujino. Izkušnje bodo delili člani društva s študijskimi izkušnjami iz naslednjih držav: Velika Britanija, Nizozemska, Švica, ZDA, Španija, Danska, Avstrija …

Sodelavka sklada bo predstavila Ad futura štipendije za mednarodno mobilnost, ki finančno podpirajo mlade, da pridobijo medkulturne kompetence, samostojnost, komunikacijske spretnosti, mrežo stikov. Z željo, da se vrnejo v Slovenijo z odličnim znanjem in izkušnjami iz tujine in prinesejo drugačen način razmišljanja. Za informacije v zvezi s pogoji za pridobitev Ad futurine štipendije in pogovor vam bo na voljo svetovalka sklada.

KDAJ: sreda, 8. 12. 2021, ob 19. uri

KJE: Zoom

PRIJAVA (Eventbrite): https://www.eventbrite.com/e/214475049647

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani