Novice ASI / 28 Dec 2020

Dostopna predavanja letošnje mednarodne konference »Stari, ASI v ravnovesju?«

Za vse tiste, ki ste zamudili letošnjo mednarodno e-konferenco »Stari, ASI v ravnovesju?«, imate sedaj možnost dostopa do nekaterih najbolj prodornih razmišljanj, nasvetov in usmeritev letošnjih predavateljev, o tem, kako se soočiti z izgorelostjo, zgaranostjo, stresom, kako uskladiti delo ter zasebno življenje in kako prispevati k večjemu zadovoljstvu vaših zaposlenih ter posledično njihovi učinkovitosti.

Že četrto mednarodno konferenco smo organizirali v sklopu projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile, katerega cilj je zvišati ozaveščenost delodajalcev in delavcev o negativnih demografskih trendih, okrepiti kompetence starejših zaposlenih in zagotoviti podporo delodajalcem za učinkovito upravljanje s starajočo se delovno silo.

Na voljo so vam predavanja dr. Damjane Pondelek, strateške svetovalke vodstvom podjetij, ki je na konferenci spregovorila o orodjih za dobro vodenje, komunikacijo, zaupanje in varnost v podjetjih. O razumevanju stresa je spregovoril priznani predavatelj dr. Željko Ćurić. Praktične napotke za uspešno usklajevanje med delom in zasebnim življenjem je podala Maja Golob. Na voljo pa sta vam tudi predstavitvi dveh slovenskih podjetij, Fluidmaster in Radio ognjišče, ki sta predstavili dobri praksi na področju upravljanja starejših zaposlenih.







Predavanja objavljamo s strinjanjem predavateljev. Še več o konferenci lahko preberete tukaj.


Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani