Dijaki / Študenti / Posamezniki / Novice / 29 Nov 2021

Na Virtualnem kariernem sejmu 2021 predstavljene tudi možnosti štipendiranja

Brezplačni virtualni karierni sejem je bil namenjen vsem, ki jih zanima nadaljnje izobraževanje, spoznavanje poklicev, povezovanje z delodajalci ali karierno svetovanje, da bo njihova karierna odločitev lažja. Poleg tega pa so bile predstavljene tudi možnosti štipendiranja, ki so mladim na voljo med šolanjem na različnih izobraževalnih ravneh.

Sodelavke sklada so se udeležile spletnega sejma poklicev in izobraževanja, ki je potekal od 15. do 28. novembra. Osnovnošolcem in srednješolcem so predstavile različne možnosti štipendiranja, kot so pridobitev Zoisove štipendije, štipendije za deficitarne poklice, katere od štipendij Ad futura in pa nabor razpisanih kadrovskih štipendij, ki jih mladi lahko najdejo v skladovi Izmenjevalnici.

Obiskovalcem so odgovorile na njihova vprašanja, na voljo so bile tudi za osebni pogovor v zvezi z različnimi možnostmi štipendiranja, ki jih nudi sklad. Če ste zamudili sejem in imate vprašanje o kateri izmed štipendij, smo vam na skladu za vprašanja na voljo vsak delovni dan v poslovnem času, ki ga, skupaj s kontakti, najdete tukaj.

Spletni sejem je organizirala fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti Prizma.


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani