Dijaki / Študenti / Novice / 22 Jun 2023

Neprecenljivi nasveti o študiju v ZDA

Včerajšnje virtualno druženje z Ani Subotić je preseglo vsa pričakovanja in prineslo obilo neprecenljivih informacij o študiju v Ameriki. S poudarkom na pomembnih temah, kot so stroški študija, izbira prave šole, priprave na odhod in kariera po zaključenem študiju, je bil pogovor zelo zanimiv in poln uporabnih nasvetov.

Med prijetnim klepetom je Ani razkrila podrobnosti stroškov študija v Ameriki ter nasvete, kako jih je mogoče znižati. Razložila je tudi ključne dejavnike, ki jih moramo upoštevati pri izbiri šole, ter navedla bistvene elemente uspešne prijave. Pogovor se je nadaljeval z nasveti o pripravah na odhod, pričakovanjih v prvih mesecih študija ter možnostih, ki jih ponuja fleksibilnosti ameriškega izobraževalnega sistema za odkrivanje pravega študijskega področja.

V pogovoru se je dotaknila tudi kulturnih razlik s katerimi se je srečala v ZDA ter podala svoje izkušnje o možnostih zaposlitve po končanem študiju. Pogovor je prav tako vključeval številna vprašanja udeležencev, ki so dodatno obogatila pogovor.

Posnetek celotnega pogovora je na voljo na spodnji povezavi, ki si ga lahko ogledate kadarkoli želite in se poglobite v vse koristne informacije, ki so bile predstavljene.


Izkoristite priložnost za vpogled v študij v ZDA in prisluhnite dragocenim nasvetom, ki vam bodo pomagali na vaši izobraževalni poti.

Dogodek je bil izveden v okviru EducationUSA centra, ki deluje znotraj sklada in nudi celovite informacije o študiju v ZDA.


Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani