Posamezniki / Novice / 08 Nov 2021

Obvestilo strankam: izpolnjevanje pogoja PCT in identifikacija

V skladu z Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 je vstop v prostore sklada za stranke možen le ob spoštovanju vseh predpisanih ukrepov. Strankam sklada svetujemo, da v največji možni meri uporabijo telefonsko svetovanje. Za morebitno osebno svetovanje se je treba naročiti.

Od ponedeljka, 8. 11. 2021, do preklica se bo pri izkazovanju izpolnjevanja pogoja PCT (prebolevnik, cepljen, testiran) ob vstopu v prostore sklada treba izkazati tudi z veljavnim osebnim dokumentom. Pogoj se preverja s čitalcem QR kode. Ob neizpolnjevanju pogoja vstop v prostore sklada ne bo mogoč. Kot zaščitna maska pa se prizna in uporablja le še kirurška maska ali maska tipa FFP2, nošenje te je tudi v prostorih sklada obvezno.

Svetujemo vam, da v največji možni meri uporabite telefonsko svetovanje. Za telefonsko svetovanje in vprašanja smo vam na voljo vsak delovni dan, in sicer v ponedeljek, torek in četrtek od 9. do 14.30 ure, v sredo od 9. do 16. ure in v petek od 9. do 13.30 ure na številki 01/ 434 10 81, na voljo pa smo vam tudi prek elektronske pošte info@sklad-kadri.si. Za osebno svetovanje pa se je treba predhodno naročiti s klicem na 01 230 94 93 ali prek e-pošte narocanje@sklad-kadri.si.

Hvala za razumevanje!

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani