Delodajalci / Novice / 07 Feb 2024

Odprta je prijava na natečaj EU projekt, moj projekt 2024

Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj je objavilo nov natečaj EU projekt, moj projekt 2024. Vabljeni, da predstavite svojo zgodbo, ki ste jo s pomočjo evropskih sredstev uresničili v praksi! Bodite navdih ostalim!

EU projekt, moj projekt 2024 je nacionalna kampanja, kjer prijavitelji projektov, sofinanciranih z evropskimi sredstvi, pripravijo predstavitev svojega projekta v obliki celodnevnega dogodka za splošno javnost. Vsak se lahko predstavi s svojo zanimivo zgodbo preko dneva odprtih vrat, delavnic za mlajše in starejše, interaktivnih razstav, kulturnih ali športnih aktivnosti in drugega zabavnega dogajanja.

Izbrali bodo 12 finalistov, ki se bodo preko glasovanja javnosti potegovali za laskavi naslov Naj EU projekt 2024.

Izpolnite prijavnico s predstavitvijo vašega projekta, ki je bil sofinanciran s kohezijskim sredstvi iz skladov ESS, ESRR ali KS. Rok za oddajo prijave je do vključno 1. marca 2024.

V Sloveniji je bilo z evropskimi kohezijskimi sredstvi podprtih že skoraj 20.000 projektov. Vsa ta sredstva pomenijo uresničene projekte, zaradi katerih v Sloveniji živimo bolje na številnih področjih. Tudi sklad podpira številne projekte, ki so sofinancirani iz evropskih sredstev, tako da vabimo vse, ki ste sodelovali v katerem od programov, da se prijavite in pokažete vašo zgodbo tudi drugim.

Več informacij o natečaju in prijavnico najdete na spletni strani www.evropskasredstva.si.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani