Študenti / Delodajalci / Izobraževalne ustanove / Novice / 21 Mar 2017

Po kreativni poti do poročanj na projektih PKP

Po vseh univerzitetnih središčih smo pretekli teden izvedli informativne delavnice, na katerih smo koordinatorje, delovne mentorje in druge udeležence, ki sodelujejo na projektih Po kreativni poti do znanja (PKP) seznanili z navodili in načinom poročanja.


Na delavnicah v Mariboru, Kopru, Novi Gorici in Ljubljani je projektna pisarna PKP udeležencem predstavila način poročanja in način priprave Zahtevka za sofinanciranje ter jih seznanila z roki oddaje. Na kratko so predstavili rezultate in statistične podatke o izbranih projektih na PKP, glavne poudarke skladovih navodil za poročanje ter predstavili praktično izpolnjevanje zahtevkov za sofinanciranje in obveznih dokazil za poročanje (časovnice). Vse dokumente najdete tukaj.


Delavnice so bile priložnost, da smo skupaj z vlagatelji oz. udeleženci pregledali proces izvajanja projektov, odgovarjali smo na aktualna vprašanja in problematiko ter sprejeli pobude in predloge za nadaljnje izvajanje projektov. Na delavnicah so odgovarjali na konkretna vprašanja. Nekatera vprašanja pa so bila posredovala posredniškemu organu, Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport in v kratkem bomo vlagateljem posredovali odgovore. Delavnice smo zaključili s skupno mislijo in željo na dobro in korektno sodelovanje ter čim boljše izvajanje projektov in dobro promocijo rezultatov.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani