Novice ASI / 03 Sep 2020

Vabilo na informativni delavnici za prijavo na razpis pilotni projekti ASI

Zainteresirana podjetja vabimo na informativni delavnici, kjer bomo predstavili javni razpis Pilotni projekti razvoja in uvedbe inovativnih rešitev za ohranjanje zavzetosti, produktivnosti in učinkovitosti starejših zaposlenih. Z razpisom želimo med drugim prispevati k razvoju starejših zaposlenih v podjetjih, prilagoditi njihova delovna mesta podaljševanju delovnega življenja ter znižati odsotnost zaposlenih zaradi bolniškega staleža. Rok prijave na razpis poteče 28. septembra 2020.

V želji olajšati prijavljanje zainteresiranih podjetij na razpis in spodbuditi mreženje podjetij v partnerstva, bo sklad organiziral informativni delavnici, namen katerih je vlagateljem podrobneje predstaviti vsebino in dokumentacijo razpisa ter odgovoriti na morebitna vprašanja.

Delavnici bosta potekali:

  • 8. septembra 2020, s pričetkom ob 9. uri, v Hotelu M Ljubljana, Derčeva ulica 4 v Ljubljani (namenjena prijaviteljem iz programske regije zahod).
  • 10. septembra 2020, s pričetkom ob 9. uri, v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (namenjena prijaviteljem iz programske regije vzhod).

Delavnici bosta trajala predvidoma do 11. ure.

Informativni delavnici se bosta izvajali v skladu s priporočili in smernicami NIJZ. Število udeležencev je omejeno, zato je obvezna predhodna prijava.

PRIJAVA NA DELAVNICO



Program sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enakem možnosti.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani