Dijaki / Študenti / Posamezniki / Novice / 10 Mar 2022

Včerajšnji in današnji spletni predstavitvi štipendij skupno prisluhnilo več kot 600 udeležencev

V sredo, 9. 3. 2022, in četrtek, 10. 3. 2022, sta potekali še dve spletni predstaviti štipendij. S tovrstnimi srečanji želi sklad približati vse potrebne informacije vsem tistim, ki jih štipendije zanimajo.

Tako včeraj kot danes se je predstavitve udeležilo več kot 300 dijakov, študentov, osnovnošolcev, staršev in šolskih svetovalnih delavcev.

Vodja Oddelka za štipendije in programe Ad futura Maja Gašparovič je predstavila Zoisovo štipendijo, štipendijo za deficitarne poklice, štipendije Ad futura za mednarodno mobilnost in štipendijo za Slovence v zamejstvu in po svetu.

Udeleženci so izvedeli, kje iskati informacije o štipendijah drugih ustanov in kadrovskih štipendijah ter pobliže spoznali Izmenjevalnico, spletno aplikacijo, kjer so objavljene razpisane kadrovske štipendije in je mladim v pomoč pri iskanju le-te.

Največ vprašanj je bilo v zvezi s Zoisovimi štipendijami, malo manj v zvezi z ostalimi štipendijami. Odgovorili smo na vsa, kar je tudi namen dogodka.

Tisti, ki bi želeli, se lahko prijavijo še na predstavitev, ki bo potekala v sredo, 16. marca: https://www.1ka.si/a/6b9bb525.


GRADIVO S PREDSTAVITVE

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani