Novice ASI / 10 Apr 2020

Tudi s CoVid še vedno Zavzeti!

V četrtek, 9. aprila 2020, je potekal webinar »Tudi s CoVid še vedno Zavzeti?«, kjer je več kot 80 udeležencev prisluhnilo prejemnikoma priznanja Z leti še vedno zavzeti in vodji programa ASI. Če ste dogodek zamudili, si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. Vabljeni!

Več kot 80 udeležencev je prisluhnilo Urošu Stropniku, direktorju Sektorja za splošne zadeve v podjetju Unior, Borutu Čehu, direktorju podjetja Labena in Andražu Banfiju, vodji projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki so skupaj z moderatorko Edito Krajnović iskali odgovore na aktualna vprašanja, ki jih terja trenutna situacija in delili svoje poglede o novem načinu dela in komunikacije v tem času, o digitalnih kompetencah in starejših zaposlenih, o »novi normalnosti«, o prilagajanju novostim v delovnih okoljih in veščinam, ki dolgoročno dvigajo »odpornost« tako podjetjem kot zaposlenim v kriznih razmerah. Webinar so sklenili z izsekom iz terapevtsko-edukativne pravljice O hudobnem zmaju Koronarju in o tem, kako so ga ljudje s skupnimi močmi premagali. Webinar je v organiziralo podjetje Mediade.

Posnetek webinarja si lahko ogledate: tukaj.

Projekt ASI in natečaj s priznanjem Z leti še vedno zavzeti sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakti

Dunajska 20, 1000 Ljubljana gp@sklad-kadri.si

Vsi kontakti
Na vrh strani